header banner
Default

Floki (FLOKI) er en kryptovaluta notert på Bitvavos handelsplattform


Floki logo op mobiele telefoon in Bitvavo app 

Goed bezig, die mensen bij Bitvavo! Gisteren maakten ze bekend dat ze opnieuw een nieuwe cryptomunt toevoegen aan hun handelsplatform. Dit keer gaat het om meme-coin Floki Inu (FLOKI). Eerder deze week voegde Bitvavo ook al een meme-munt (PEPE) toe en nu dus FLOKI. Bij Bitvavo zijn ze de laatste maanden flink bezig om hun crypto-aanbod uit te breiden en ze hebben de afgelopen periode dan ook al heel wat nieuwe coins aan hun assortiment toegevoegd. Bitvavo klanten kunnen inmiddels in 191 cryptovaluta handelen.

Meme-coins zijn echter altijd een beetje controversieel omdat er vaak veel hype omheen hangt en de koers veelal een speelbal is van speculatie. Een echte use-case ontbreekt vaak bij deze munten en dat maakt ze over het algemeen extra risicovol. Bitvavo waarschuwt hier ook uitgebreid voor in z’n persberichten m.b.t. de notering van zowel Pepe als Floki.

Wat is Floki?

VIDEO: Bitvavo Crypto Tax Reporting Made Easy - Blockpit Tutorial 2023
Blockpit

Floki (FLOKI) is het utility-token van het Floki-ecosysteem. Het is een cryptocurrency die is ontstaan door fans en leden van de Shiba Inu (SHIB)-gemeenschap en is geïnspireerd door (en vernoemd naar) de hond van Elon Musk.

Floki Inu ontwikkelt vier nutsprojecten:

VIDEO: Floki Launches TokenFi - All You NEED to Know!
Floki

Een NFT gaming metaverse genaamd Valhalla

Een reeks gedecentraliseerde financiële producten gelanceerd onder de paraplu "FlokiFi".

Een NFT- en merchandise-marktplaats genaamd FlokiPlaces

Een inhouds- en onderwijsplatform genaamd University of Floki

Floki gemeenschap en games

VIDEO: FLOKI LAUNCHES TOKENFI (with "TOKEN" ticker)!
Floki

Leden van de Floki gemeenschap noemt zichzelf de "Floki Vikings" ter ere van Floki (Musk's hond) die is vernoemd naar een Viking-personage. Floki wordt soms ook wel "Floki Inu" genoemd.

Floki werkt samen met toonaangevende cryptoprojecten, waaronder Chainlink, Trader Joe en ApeSwap voor zijn FlokiFi Locker digital asset locker-protocol.

Floki wil zich onderscheiden van andere meme-munten door de memes te combineren met nuttige toepassingen. Op de lange termijn wil het Floki team een autonoom en gedecentraliseerd ecosysteem creëren, inclusief strategische partnerschappen, het bouwen van hulpprogramma's op het token zelf en het ontwikkelen van use cases voor het merk Floki door middel van NFT's, games en gedecentraliseerde financiële functies.

Het belangrijkste product is de NFT-gaming-metaverse genaamd Valhalla. Het Floki team wil graag dat het een game-to-earn gaming-metaverse wordt, waar je beloningen kunt verdienen voor het vechten en handelen of vasthouden aan activa die je in de metaverse hebt verkregen. Met Valhalla probeert Floki Inu games als Axie Infinity (AXS) te volgen die het spelen en verdienen op de blockchain populair maakten door middel van games.

FLOKI koers grafiek
FLOKI koers grafiek

Handelen in FLOKI

VIDEO: Floki & TokenFi: This Changes Everything!!!
Michael Wrubel

Ben je geïnteresseerd geraakt in Floki en wil je er graag in handelen? Open dan eenvoudig een gratis account bij Bitvavo en handel de eerste 1000 euro aan cryptovaluta geheel gratis.


Sources


Article information

Author: Kimberly Richardson

Last Updated: 1702706761

Views: 779

Rating: 3.9 / 5 (80 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberly Richardson

Birthday: 1953-04-23

Address: USNS Hopkins, FPO AP 29710

Phone: +4471452248160380

Job: Nurse

Hobby: Coin Collecting, Chocolate Making, Cross-Stitching, Skateboarding, Horseback Riding, Table Tennis, Photography

Introduction: My name is Kimberly Richardson, I am a vibrant, expert, cherished, welcoming, vivid, steadfast, resolute person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.