header banner
Default

Cumhuriyetin yüz yılı, Bitget Yılını Burs ve Etkinliklerle Kutluyor


Table of Contents

Güncelleme:

Lider kripto para türev ve Copy trading platformu Bitget, Türkiye’nin 100. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Türkiye’deki kullanıcılarıyla 1 milyon TL’lik burs, Bitget mavi scooter ve cazip airdrop’lar dahil bir dizi heyecan verici etkinlik duyurdu. Bitget, Türkiye gençliğine destek amacıyla, 1 milyon TL’ye (TL) kadar fon talep etmek üzere fonları genç kullanıcı kitlesine dağıtacak.

Etkinlik başlangıcında 500 bin TL’lik bir başlangıç fonu başlatacak olan Bitget, dönem içerisinde her yeni geçerli kullanıcı kaydı için yeni fon ekleyerek burs fonunu 1 milyon TL’ye çıkarmayı hedefliyor.

Şirketin Blockchain4Youth KSS programı kapsamındaki ₺1.000.000 (yaklaşık 35.000 $) değerindeki burs fonu, Türkiye’deki imkanları kısıtlı öğrencilere yöneliktir. Her yeni kullanıcı kaydolup KYC’yi Türkiye web sitesinde tamamladıktan sonra Bitget, burs fonuna başlangıçtaki 500.000 ₺’ye ek olarak 150 ₺ katkıda bulunacak. Kullanıcıların herhangi bir ödeme veya bireysel katkıya ihtiyacı yoktur; yeni kayıtlar, platformdan daha fazla burs fonu tahsisi ile sonuçlanacaktır. Katılmak için lütfen burayı ziyaret edin.

“Türkiye Cumhuriyeti, kripto paranın benimsenmesinde ön saflarda yer alıyor. Bölgeye artan ilgi genç nesillerden geliyor ve biz de karmaşıklıkları öğrenmek için kolay erişim sağlıyoruz. Bitget’in burs fonu, Türkiye’nin kripto parasını büyütmek için verilen kararlılığın bir örneğidir.” manzara,” dedi Bitget Genel Müdürü Gracy Chen.

Bitget, Cumhuriyet Bayramı ödül teklifini, sınırlı sayıda NFT airdropları ve paylaşılacak 1 Bitcoin (BTC) ödül havuzu dahil olmak üzere dikkate değer teşviklerle yeni kullanıcılara sunuyor. Bitget Türkiye’de hesap açan ve zorunlu KYC sürecini başarıyla tamamlayan ilk 300 kişiye ₺140 (5 USDT) ödül verilecek ve bu, Bitget’teki ilk işlem yolculuklarına destek sağlayacak.

Bitget, tüm kullanıcıları aktif olarak ticaret faaliyetlerine katılmaya teşvik eder. Platform, minimum 60 USDT eşdeğeri TL yatırıp işlem yaparak, bu kriteri karşılayan ilk 100 kullanıcıya ek 15 USDT ödül vermeye hazırlanıyor. Ekstra bir teşvik olarak, özel görevleri tamamlayan katılımcılar 1 BTC (yaklaşık ₺973.640) havuzundan kazanma şansına sahip oluyor.

Bitget tarafından yürütülen son araştırmaya göre, Y kuşağı kripto meraklılarının %46’sını oluşturuyor ve internete ve dijital teknolojilere daha olgun muadillerine göre daha aşinalar. Platform, kriptonun giderek daha fazla benimsenmesiyle büyüyen Z kuşağının ve daha genç kripto kullanıcılarının, kriptonun benimsenmesini teşvik etmede hayati bir rol oynayacağına inanıyor ve bu nedenle, geleceğin dünyasının omurgasını katılmaya ve takip etmeye teşvik etmeyi ve ilham vermeyi amaçlıyor. Kripto dalgası erken.

Bitget Builders Programı, Bitget’in Mayıs 2023’te başlattığı daha geniş Blockchain4Youth girişiminin bir parçasıdır. Bu girişim, gençlere özel olarak tasarlanmış bir dizi eğitim etkinliği aracılığıyla genç bireylerin blockchain’i benimsemelerini desteklemek için önümüzdeki 5 yıl içinde 10 milyon dolarlık fon ayırdı. kampüs dersleri, U30 hackathon’ları, blockchain çevrimiçi kursları, sertifikalar ve burslar.

Bitget Hakkında

VIDEO: Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılını Bitget'in 1 BTC Ödülü
BYİNAN

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın lider kripto para borsası ve web3 şirketidir. 100’den fazla ülke ve bölgede 20 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget borsası, öncü kopya ticaret özelliği ve diğer ticaret çözümleriyle kullanıcıların daha akıllı ticaret yapmasına yardımcı olmaya kararlıdır.

Eskiden BitKeep olarak bilinen Bitget Cüzdan, cüzdan işlevselliği, takas, NFT Marketplace, DApp tarayıcısı ve daha fazlasını içeren bir dizi kapsamlı Web3 çözümü ve özelliği sunan, birinci sınıf çok zincirli bir kripto cüzdanıdır. Bitget, efsanevi Arjantinli futbolcu Lionel Messi ve resmi eSpor etkinlikleri organizatörü PGL dahil olmak üzere güvenilir ortaklarla işbirlikleri yoluyla bireylere kriptoyu benimseme konusunda ilham veriyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Sources


Article information

Author: Mr. Robert Castro III

Last Updated: 1702757521

Views: 502

Rating: 3.7 / 5 (41 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. Robert Castro III

Birthday: 1977-12-19

Address: 8047 Michael Passage Suite 407, Ericstad, NC 76447

Phone: +4169278741814761

Job: Article Writer

Hobby: Drone Flying, Hiking, Cooking, Tennis, Beer Brewing, Skydiving, Surfing

Introduction: My name is Mr. Robert Castro III, I am a apt, artistic, unguarded, persistent, steadfast, audacious, courageous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.